viernes, 6 de enero de 2017

Creació de videos didàctics:PowToon

   Buscant la manera de transmetre als meus alumnes d' una forma clara i senzilla la resolució de la divisió de dos xifres (ufff, hi ha que vore el que els costa•😓, m'he trobat amb aquesta aplicació didàctica que ofereix estimulants possibilitats de transmissió de coneixements utilitzant les TIC.
   Després de la conseqüent prova i investigació se m'han ocorrit un ampli ventall d' aplicacions a altres camps  que de segur agradaran als espíritis inquiets i creatius del nostre alumnat. 
Us he deixat una prova que he fet amb vídeo de benvinguda per a rebre als alumnes després de les vacances de Nadal i entrar animats cap al segon trimestre.


Clica la imatge per accedir a la Web. Cal registrar-se, en al web hi ha una gran quantitat de vídeos  que pots utilitzar com a referència per  modificar i fer les teues creacions, la majoria estan en anglés però està prou clara la traducció agafant com a refèrencia el context.








Untitled 5 from Segon cicle faura on Vimeo.

2 comentarios:

  1. Molt xulo. Artista TIC bé millor TAC

    ResponderEliminar
  2. Les Tics de mestres son les TAcs, sinónims si especifiques de què tipus son les Tics. Ja ho debatim in situ... jajaja, #nomepillesenunenuncio ;)

    ResponderEliminar